Livvakt åt Claes Lundmark

 

 

Claes Lundmark har en egen liten personlig "dräng" på sin gård i Skara. Jimmy bodde i ett Stockholmskollektiv med andra medlemmar för något år sedan. Alla andra ledsnade ganska snabbt på honom, och började stöta ut honom, eftersom han var en sann skrotsamlare. Men nu kom öppningen för Jimmy att bli speciell. Han såg sin chans att bli något när Claes gick ut med att han sökte efter en personlig dräng/beskyddare. Alla andra aktivister vägrade eftersom de snabbt insåg att det in rörde sig om någonting annat än slavarbete, som alla andra resor ner till hans gård tidigare hade bestått av. En aktivist som befann sig på hans gård i två veckor gick ner 10 kg i vikt. Så mat var något som Claes höll för sig själv, han åkte ofta iväg när andra jobbade på hans gård, så man får väl anta på hans senaste kroppsform att MacDonalds lockade. Att duscha var för bögar var någonting annat som utmärkte dessa resor, riktiga män duschade inte och sov i tältsängar som Adolf Hitler enligt Claes.

 

Så för ungefär ett år sedan tog Jimmy på sig uppgiften att agera livvakt åt Claes.

Claes köpte en husvagn för organisationens pengar till Jimmy som han ställde upp bredvid sitt hus och i den har han bott och bor fortfarande i, då Klas som en sann kamrat sällan låter aktivister bo i sin villa. Jimmys sysslor där nere kantas mest av att koka kaffe till Claes, diska, hämta posten och laga mat.

Ibland får han även speciella hemliga uppdrag, som ZOG under inga omständigheter ska få reda på. Som t ex när Claes skickade ut Jimmy att plantera potatis i skogen med olika avstånd mellan varje så inte Mossad-agenterna kan förgifta hans potatisodling. Det visade sig snabbt att Claes och Jimmy delade samma intresse för att samla på skrot men som sagt Lund är ju ett efternamn som många tattare gick under så han har väl det i blodet. Snart var hela gården full av skrotbilar och annat lump som Claes köpte in billigt – även det för organisationens pengar - som Jimmy fixade i ordning. Ibland lånade Claes ut sin dräng till andra bönder på gårdarna bredvid, där Jimmy arbetade gratis i några veckor och som lön fick han någon gammal skrotbil av dem, som han rustade och sålde. Jimmy och Claes har även egen träning där de enligt Claes "kör riktig militärträning" eftersom ett gym eller en kampsportsklubb är fånigt enligt ledaren. Deras träning består av att köra så många repetitioner som de bara klarar i bänkpressen på 30 kg och att därefter klättra upp och ner för ett rep en gång som hänger i en trädgren på gården. Efter denna militära träning återgår de till sina sysslor som att hitta på nya konspirationsteorier och koka kaffe.

 

Vi återkommer senare om mer händelser runt Claes gård i Skara.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

avhopparna.blogg.se

Hallå! Vi är alla som skriver på denna blogg avhoppade från den fascistiska sekten Nya Partiet. Allt vi skriver på denna blogg är sanning, vi har den inte för att svärta ner oskyldiga individer med falska anklagelser och sådant, då det tragiskt nog inte behövs. Alla vi som skriver på denna blogg har varit med i NP och allt som skrivs är roliga anekdoter och citat vi kan komma ihåg, värt att påpekas igen så är allting sanning. Bloggen har precis bara börjat men kommer uppdateras frekvent med nya saker vi kan komma på och även vad vi gör ute på stan i dagsläget.

RSS 2.0