Lili Von Wallenstein - sektens störda Führer



Lili är en riktigt lömsk jävel, som kör på taktiken ”hide in plain sight”. I stort sett varje ”roman” hon skrivit handlar om tredje riket och hon låtsas att intresset är sådär kitschigt, som random ”Populär Historia” – läsare, eller till och med att hon vill ”undersöka ondskans mekanismer” och annat prettocrap. I själva verket är hon fanatisk, blodallvarlig nynazist. Hon verkligen DYRKAR Leni Riefentstahl – ”den perfekta kvinnan”, som hon kallar henne, ”som bär den ariska visionen som en gravid bär sitt foster”.
Lili tänker att hon är likadan, och att kulturen är den verkliga spelplanen. Krig och politik och sådant är bara disktraktioner, det viktiga är att, som hon säger, ”infektera det mänskliga psyket, precis som Judarna så framgångsrikt gjort”, med hjälp av media, Hollywood osv.
Hennes patetiska bokförlag är alltså ett sätt att försöka infektera mänskliga psyken och normalisera nazism genom att skriva billig tantsnusk i nazistisk miljö, på samma sätt som ”judarna normaliserat rasblandning och homosex” osv.
Det är därför böckerna är så sjukt dåliga, hon tänker sig att de ska tilltala ”den breda massans enkla själar”. (Hon föraktar verkligen människor och tror att hon själv är en övermänniska i bokstavlig bemärkelse, någon gång påstod hon att hennes IQ var på 210) Faktum är att stora delar av böckerna är snodda rätt av från annan tantsnusk, bara att hon byter ut namnen till Eva Braun och Adolf Hitler.
Men hela bokförlaget för hon mest med vänsterhanden. Hennes stora grejj är att trolla på internet. Hon älskar verkligen internet, hennes ögon får verkligen en sån där sjuk, frälst, sektaktig glöd i sig när hon kan tala i timmar om hur ”internet jämnat ut spelplanen” så att ”Judarnas makt äntligen kan brytas”.
Hon ägnar säkert fem – sex timmar om dagen åt att skriva på flashback, där hon har minst tolv separata pseudonymer, en del med tiotusentals inlägg: sådana som Crispy Kreem, Fula Gubben och Ezzelino, men också vänstertroll som Bullen, Drullknull och SusanLynette, som hon använder för att bevisa vilka ”idioter” vänstern enligt henne är.
Just Ezzelino – pseudonymen är riktigt ful. Hon är kompis med en viss norrlandsförfattare, och har tagit reda på en massa saker om honom som hon använt för att bygga upp Ezzelino – pseudonymen så att alla tror att det är han. Eftersom han är väldigt gammeldags och inte använder internet så har han ingen aning.
Dessutom är hon renlighetsmaniker, till den grad att hon bara skriver på sitt tangentbord med skyddshandskar eftersom tangentbord är så äckliga. När hon inte sitter med plasthandskar och trollar flashback eller klipper tantsnusk till sina romaner så städar hon. Dammsuger och sopar och svabbar och torkar och gnuggar gång på gång på gång. Man ser det inte om man inte går riktigt nära, men hon har utvecklat en slags näsfilter som hon alltid har i näsan när hon går ut ur sin lägenhet pga alla ”sjukliga lågliv som förpestar gatorna”, och så andas hon aldrig med munnen heller.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

avhopparna.blogg.se

Hallå! Vi är alla som skriver på denna blogg avhoppade från den fascistiska sekten Nya Partiet. Allt vi skriver på denna blogg är sanning, vi har den inte för att svärta ner oskyldiga individer med falska anklagelser och sådant, då det tragiskt nog inte behövs. Alla vi som skriver på denna blogg har varit med i NP och allt som skrivs är roliga anekdoter och citat vi kan komma ihåg, värt att påpekas igen så är allting sanning. Bloggen har precis bara börjat men kommer uppdateras frekvent med nya saker vi kan komma på och även vad vi gör ute på stan i dagsläget.

RSS 2.0