Bloggen i korthet.

Hallå!

Vi är alla som skriver på denna blogg avhoppade från den fascistiska sekten Nya Partiet. Allt vi skriver på denna blogg är sanning, vi har den inte för att svärta ner oskyldiga individer med falska anklagelser och sådant, då det tragiskt nog inte behövs.

Alla vi som skriver på denna blogg har varit med i NP och allt som skrivs är roliga anekdoter och citat vi kan komma ihåg, värt att påpekas igen så är allting sanning.

Bloggen har precis bara börjat men kommer uppdateras frekvent med nya saker vi kan komma på och även vad vi gör ute på stan i dagsläget.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

avhopparna.blogg.se

Hallå! Vi är alla som skriver på denna blogg avhoppade från den fascistiska sekten Nya Partiet. Allt vi skriver på denna blogg är sanning, vi har den inte för att svärta ner oskyldiga individer med falska anklagelser och sådant, då det tragiskt nog inte behövs. Alla vi som skriver på denna blogg har varit med i NP och allt som skrivs är roliga anekdoter och citat vi kan komma ihåg, värt att påpekas igen så är allting sanning. Bloggen har precis bara börjat men kommer uppdateras frekvent med nya saker vi kan komma på och även vad vi gör ute på stan i dagsläget.

RSS 2.0